Петровац на Млави уживао у Звездином каравану

13

Традиционани летњи караван под називом “Звезда је породица” је наставио путовање по Србији, а након дана паузе наша делегација је била гост у Петровцу на Млави.

‍Фантастично вишесатно дружење ће сигурно остати заувек у сећању мештанима овог места. Константан смех и сјајна амтосфера су украсили гостовање нашег клуба, који ће након дивног дана проведениог са Звездашима једва чекати да поново посети Петровац на Млави.

Малишани су као и до сада били најрасположенији и најбучнији, а емоција, као и Звездине песме су се надалеко осећале и чуле. Суза радосница је било у тренутку када су навијачи угледали и сликали се са најчувенијим трофејима из нашег богатог музеја, а највише одушевљења је изазвао пехар намењен шампиону Европе освојен 1991. године у Барију.

Данашња епизода нам је показала колико заиста Звездаша има у овом месту, а публика са нестрпљењем очекује изазове наших фудбалера у европским квалификацијама и надају се још једној историјској сезони. Сада већ чувена фан зона је донела много надметања и ширења спортског духа, а у игрицама су учествовали навијачи свих узраста, забављајући се до самог краја.

Претходни текстКарте за Младост од уторка у продаји
Следећи текстОмладинци и кадети брусе форму у Врњачкој Бањи