Илић: Деби из снова, пуно публике и голова, да наставимо тако

12

Уписао је дебитантски наступ у црвено-белом дресу сјајни чувар мреже Марко Илић и показао да Звезда не мора да брине кад су голмани у питању. Такође, говорио је и о атмосфери, те позвао навијаче да и 27. јула од 20 часова буду на Маракани.

Невероватан је осећај стати на гол и осетити атмосферу коју праве Звездини навијачи. Још увек сам под утиском, и пресрећан сам што сам имао ту част да осетим то. Атмосфера је била феноменална и хвала свим навијачима који су дошли на стадион и подржали нас. Позивам их да то раде у што већем броју, јер сада на делу видим колико нам значи њихова песма и подршка. Надам се да ће их против Младости следеће суботе бити још више – почео је Илић.

Није имао Илић превише посла.

– Саиграчи су били сјајни и сматрам да смо одиграли феноменално. Нисам имао превише посла и немам проблем када је таква ситуација. Баш сам се лепо осећао на голу.

Зна Илић какав је рецепт за освајање дупле круне.

Само да наставимо у овом ритму. Били смо сјајни против Јединства и надам се да ћемо тако наставити. Поента је да будемо константно добри и верујем да то можемо. Упознао сам се са начином рада екипе и заиста мислим да смо сјајни. Што се мене тиче, желим да останем доследан и посвећен, те да још више радим на себи и допринесем екипи колико год могу. Наравно, волео бих да то буде дупла круна – уз осмех ће Илић.

Претходни текстРесавица дочекала Звездине трофеје
Следећи текстОгњен Добрић се вратио кући, у Црвену звезду!