Звездаши су увек ту на премијери сезоне

26

У претходне три године фудбалери Црвене звезде су имали сјајну подршку навијача на отварању сезона, што је још једна потврда да звездаши из године у годину нестрпљиво ишчекују крај летње паузе и повратак на Маракану.

Црвена звезда се у првом колу Суперлиге Србије претходне три године у два наврата састала са Војводином, као и једном са Радничким из Ниша. Када је реч о сезони 2021/22 црвено-бели су угостили новосадску екипу, а тада је провотимце нашег клуба са трибина стадиона “Рајко Митић” подрило 20.300 звездаша.

Наредне године наш клуб је такмичење у домаћем првенству отворио утакмицом против нишког Радничког, када су фудбалери Звезда имали сјајну подршку, с обзиром на чињеницу да је поменути меч уживо пратило 16.274 навијача. На старту претходне сезоне црвено-бели су се поново састали са Војводином, а тада је популарно Маракану посетило 16.213 навијача.

Рачуница говори да је Звезду у последње три сезоне бодрило на премијерама преко 50 хиљада навијача, као и да просек посете износи 17.596. Нема сумње да ће изабраници Владана Милојевића уживати у фантастичној атмосфери и у суботу 20. јула од 20 часова, када ће након скоро двомесечне паузе првотимци Црвена звезда кренути у поход по осму узастопну титулу националног првенства.

Претходни текстИлић: Једва чекам да поново видим наше навијаче
Следећи текстОдбојкаши чекају противника из квалификација, одбојкашице против Волеро Ле Канеа