Пума: Желим да осетим атмосферу пуне Маракане

16

Летња аквизиција Црвене звезде је крилни нападач Пума Родригез који не крије жељу да осети атмосферу пуне Маракане, а прилику за то имаће већ 20. јула од 20 часова.

Осећам се веома срећно што сам овде. Откад сам стигао, истина је да су ме сви третирали веома добро и надам се да ћу остати у Звезди дуго. Такође, доста сам слушао о Маракани и о атмосфери коју праве наши навијачи. Гледао сам клипове на интернету, али сада то желим да осетим на својој кожи. Надам се да ће бити пун стадион на отварању првенства – истакао је Пума.

Нагласио је нови фудбалер наше екипе да су тренинзи напорни, али да је управо то и потребно током припремног периода.

– За сада све протиче како треба, тренинзи су интензивни, у предсезони смо, тако да екипа тренира напорно. До сада је све било јако добро, дочекали су ме на најбољи начин, увек се труде да ме подрже колико могу и са језиком, захвалио бих се свима овом приликом на подршци.

Одиграо је Пума две припремне утакмице у Русији.

– Веома сам срећан што сам имао прилику да заиграм у пријатељској утакмици, јер сам се са тимом осећао веома пријатно и опуштено. Није било довољно времена да се докажем, али добро, надам се да ћу показати свим навијачима и саиграчима много више, као и да ћу помоћи екипи.

Истакао је брзоноги фудбалер и циљеве за предстојећу сезону.

Долазим са великом жељом да освојим све могуће трофеје, играм у највећем тиму у Србији, такође један од циљева је и да се пласирамо у Лигу шампиона – закључио је Пума.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Јован Мушковић
Следећи текстРезиме припрема – Звезда спремна за почетак сезоне