Обе пионирске екипе вицешампиони Србије

36

Обе пионирске екипе Црвене звезде успеле су да се домогну до другог места на екипном првенству Србије за пионире.

Женска екипа наступила је у саставу Мила Малишић – 100м, Анастасија Томашевић – 300м, Петра Василић – 800м, Милица Крупниковић – 1500м, Дуња Спасић – 80м препоне, Лара Трбијевић – скок у даљ, Нађа Јестрић – скок у вис, Лара Петковић – бацање копља и кугле. 4х100м – Мила Милошевић, Симона Влаисављевић, Анастасија Томашевић, Дуња Спасић.

Мушку екипу су чинили: Петар Тихојевић – 100м и 300м, Максим Вукојевић 800м, Теодор Стаменић – 100м препоне, Павле Вукмировић 2000м, Вук Војводић – скок у даљ и вис, Ђорђе Ристановић – бацање кугле и копља. Штафету 4х100м трчали су Теодор Стаменић, Владимир Михајловић, Вук Војводић и Петар Тихојевић.

Обе екипе водиле су велику борбу за друго место са другарима из Топ Џампа, Оак Београда, Зак Атлетикуса… Прва места заслужено су припала ове године неприкосновеном АК Војводина из Новог Сада.

У трци на 100м резултат бржи од државног рекорда. Петар Тихојевић је истрчао 11.13, нажалост недозвољени ветар омео га је да рекорд може да буде прихваћен и верификован.

Лара Петковић и Ђорђе Ристановић сигурни су били у бацању копља и освојили прва места резултатима на граници најуспешнијих ове сезоне. Наше средњепругашице Петра Василић и Милица Крупноковић донеле су сигурне бодове на 800 и 1500м. Дуња Спасић још једном је показала да сазрева у успешни препонашицу.

Честитке свим члановима екипа и њиховим тренерима.

Претходни текстБања Лука доказала да је Звездин град
Следећи текстСениорке шампионке, сениори вицешампиони Србије