Милојевић: Породична атмосфера, бићемо још бољи

13

Фудбалери Црвене звезде су савладали Сочи резултатом 2:0, у оквиру првог кола пријатељског турнира у Санкт Петербургу, а утиске након утакмице је изнео шеф стручног штаба – Владан Милојевић.

‍- Била је једна добра провера за нас, у сваком случају још смо у фази припрема и даље су тешке ноге. Имамо доста младих играча који се полако интегришу у систем, све у свему било је доста добро. Има наравно још ствари које би требало да исправимо, очекује нас доста посла, али задовољан сам игром – започео је Милојевић.

Хвали Милојевић однос играча према обавезама.

– Сигурно је да нисмо још спремни, доста играча је имало продужен одмор. Полако нам се прикључују фудбалери који су одсутвовали због репрезентативних обавеза. Морам заиста све да их похвалим, вредни су, ћуте и раде, знају који су им захтеви. Имамо свакако још доста простора да напредујемо и с друге стране да се припремимо што на физичком плану, тако и на тактичком.

Задовољан је атмосфером у тиму.

– Ми смо једна фамилија, када је у породици све у реду лакше је да радите. Долазиће и тешки тренуци када ћемо морати да их превазиђемо, али је за сада све у најбољем реду, надам се да ће тако бити до самог краја.

Није важан резултат, циљ је да фудбалери спремни дочекају почетак првенства.

Ми нећемо одступати од нашег рада и циља, нама је фокус на првенству и изазовима који нас очекују у шампионату. Ово су припремне утакмице свакако је када играте у Црвеној звезди битан резултат, али то није примарно у овом тренутку. У питању су јаке и тешке провере, које можемо да анализирамо и да прокоментаришемо са играчима, у сваком случају знамо шта треба да радимо. За три дана је утакмица са Зенитом, али нећемо одсупати од нашег система рада као и до сада – поентирао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Сочи 2:0 (2:0)
Следећи текстИлић: Терен огледало тимског духа