Лакташи поздравили шампионски караван

10

Традиционални караван под називом “Звезда је породица” је након дана паузе наставио туру по Републици Српској, па су данас на ред дошли Лакташи.

‍Пријатно гостопримство је настављено када је у питању овај део Босне и Херцеговине, те је и у овом месту забележен велики одзив и заиста импозантан број посетилаца. Свим симпатизерима црвено-белих боја је најинтересантији део дружења сигурно био моменат када су угледали пехаре из нашег музеја, док је највише пажње изазвао трофеј намењен најбољем клубу у Европи, који је Црвена звезда освојила 1991. године у Барију.

Малишани су као и до сада били орни и спремни за шалу и забаву са нашом делегацијом, која је усрећила велики број најмлађих навијача, који су се нашли данас у Лакташима. Опробали су се у разним игрицама од стране наше фан зоне и себи сигурно урезали слике које остају заувек у сећању.

Наредно место које ће посетити Зведина делегација је Шипово, док ће у данима који следе домаћини нашег каравана бити Прњавор, Козарска Дубица, Приједор, Добој, а фантастична турнеја се завршава гостовањем у Славонском Броду

Претходни текстМилојевићево уигравање за Сочи
Следећи текстМилица Секуловић освојила бронзу на ЕП за јуниорке