Милојевићево уигравање за Сочи

22

Фудбалери Црвене звезде су по други пут изашли на терен у току данашњег дана, а након првог на ком је све било подређено физичкој припреми, поподневни део је послужио за тактичке замисли Владана Милојевића, пред утакмицу против Сочија која је на програму у петак od 12 часова.

‍Тренинг је започет лаганим загревањем и вежбама за активацију, како би првотимци били спремни и орни за наредних 90 минута и увежбавање стратегије и акција које ће испољити у сутрашњој утакмици. Након уводног дела, играчи су се поделили у три групе и одиграли „шеве“ која увек произведе сјајну атмосферу и константан смех међу саиграчима и стручним штабом.

До краја тренинга увежбавани су дефанзивни и офанзивни прекиди, које ће публика имати прилику да види већ у сутрашњем сусрету са руским тимом, као и у дуелима са Таљаресом и домаћим Зенитом. Фантастично расположење и рад до последњих минута, говоре колико су фудбалери мотивисани пред старт сезоне, која би могла да буде још једна историјска, а већ 20. јуна их очекује прва званична утакмица против Јединства из Уба на Маракани.

Претходни текстРад на снази у фокусу јутарњег тренинга
Следећи текстЛакташи поздравили шампионски караван