Црвена звезда једина у Србији има представника у Европи у обе конкуренције

60

Поводом краја успешне сезоне и припрема за следећу, историјску сезону, у којој ће наш клуб у Европи имати представника и у мушкој и женској конкуренцији, генерални директор клуба, Никола Росић је дао изјаву за новинаре Спортала.

Изузетно сам поносан на остварене резултате ове године. Момци су шампиони Србије, играће Лигу шампиона следеће године. А женска екипа је изборила учешће у Купу ЦЕВ и тиме смо једини клуб у региону који ће играти Европу у обе конкуренције.

Желео бих да нагласим да ме мало гризе савест јер у тој трци за финансијским средствима, да би клуб функционисао што уредније и што боље, мало простора смо користили за промоцију неких наших резултата који су протекле три године, од када сам ја дошао у клуб, заиста сјајни, заиста импресивни. Освојили смо четири трофеја у протекле три године – жене су освојиле титулу, Куп и историјски Суперкуп Србије, први у историји Црвене звезде, а сигурно најдражи трофеј за мене је освојен ове године, када су мушкарци узели титулу у сјајном финалу против екипе Партизана и могу да кажем да сам изузетно поносан на остварено до сада.

Цео интервју можете прочитати на страници sportal.rs

Претходни текстЗвезда у Русији, први тренинг Пуме
Следећи текстИза југа Маракане – Цвјетићанин презадовољан Звездиним камповима