Зворник поручио: Град на Дрини за Звезду живи

10

Караван под слоганом “Звезда је породица” је наставио своју авантуру по Републици Српској која се у уводним данима показала као феноменалан домаћин, а данас је наша делегација посетила Зворник.

Као да је постала традиција па свако место приреди величанствен дочек нашим члановима, конкретно су то учинили мештани Зворника, који су уз прелепу бакљаду, звездаше дочекали са слоганом “Град на Дрини за Звезду живи”. Најпознатије навијачке песме су украсиле гостопримство овог града, те су послале јасну поруку да наш клуб има велики број симпатизера у Републици Српској.

Најмлађи актери каравана су са нестрпљењем дочекали да виде највеће трофеје из музеја, а најзанимљивији најмлађим навијачима је био управо онај који је подигла чувена генерација из Барија 1991. године, када се Звезда попела на кров Европе.

Поред многобројних атракција, они су уживали у фан зони, која из дана у дан привлачи све већу пажњу, те је током разних игрица присутно велико расположење и осмеси који су најлепша слика овог Звездиног путовања.

Претходни текстЗвезда отпутовала у Русију
Следећи текстОдржана комеморација Драгану Капичићу на Малом Калемегдану