Премијум сезонске улазнице 2024/25 у продаји од 1. јула!

17

Од понедељка, 1. јула, у продаји су Премијум сезонске улазнице за сезону 2024/25. ФК Црвена звезда је ове године обрадовао Звездаше са повољнијим ценама, али и бројним новитетима и погодностима.

Улазница за СВЕ утакмице на Маракани

И ове сезоне, стадион Рајко Митић је место најјаче фудбалске атмосфере у Европи. Место где се стварају моменти за памћење.

Ове сезоне, навијачи који обезбеде Премијум сезонску улазницу, уживаће у најмање пет европских утакмица, као и потенцијалном Звездином европском пролећу.

Поред тога, моћи ће да гледају све утакмице на којима је Црвена звезда домаћин, било то у Суперлиги, Купу Србије или на пријатељским окршајима са неким од највећих клубова Старог континента.

Новитети и погодности за сезону 2024/25

Звезда је одувек имала нераскидиво јаке везе са својим навијачима. И баш смо зато ове сезоне припремили бројне новитете и погодности које су наши навијачи тражили и прижељкивали, уз оне већ постојећe!

1. Сви навијачи који до своје Премијум сезонске улазнице дођу онлајн, могу да рачунају на 1.000. динара попуста.

2. Ове године је могућа куповина Премијум сезонских на 6 месечних рата, и то картицама Banca Intesa.

3. Навијачи са источне и западне трибине могу да на стадион уђу лакше него раније – користећи дигиталну улазницу из нове апликације.

4. Сви навијачи који желе да обезбеде Премијум сезонске за себе и три пријатеља (или члана породице), остварују додатни попуст од 10%.

5. Сви који су прошле године обновили Премијум сезонску улазницу ове године је обнављају по старој, прошлогодишњој цени.

6. Уз Премијум сезонску, сви навијачи купују и чланарину – а самим тим добијају и значајне попусте у Red Star Shop-у и код клупских партнера.

7. Средства од обнове и куповине чланарине ове сезоне се директно усмеравају у обнову терена Звездине омладинске школе.

Више утакмица – ниже цене

Цене Премијум сезонских улазница ФК Црвена звезда за сезону 2024/25:

 

‍Северна трибина:

★ Обнова – 9.500 РСД

★ Куповина – 11.900 РСД

Источна трибина:

★ Обнова – 15.500 РСД

★ Куповина – 17.900 РСД

Западна трибина:

★ Обнова – 19.500 РСД

★ Куповина – 21.900 РСД

Трибина Синиша Михајловић:

★ Обнова – 33.000 РСД

★ Куповина – 55.000 РСД

Број Премијум сезонских улазница је ограничен

Ове сезоне доступно је само 15.000 Премијум сезонских улазница.

ФК Црвена звезда позива те да обезбедиш своје место на Маракани на време – јер очекује нас цела сезона момената за памћење и похода на рекордне успехе!

Пакети за евро-такмичење ће бити доступни од септембра, у ограниченом капацитету од само 10.000. Овај број ће се потенцијално повећати за број непродатих Премијум сезонских улазница.

Пакет карата за евро-такмичење ће укључити само четири утакмице у групној фази, а цена ће бити приближна цени Премијум сезонских. Самим тим, Премијум сезонске улазнице су убедљиво најповољнија опција гледања врхунског фудбала на стадиону Рајко Митић – и то од старта до краја сезоне!

Чувамо место сезонцима из 2023/24 до 20. јула

Навијачи који су прошле сезоне купили Премијум сезонску улазницу и желе да сачувају своје место на стадиону треба да обнове своју сезонску до прве домаће утакмице у Суперлиги, 20. Јула. Наравно, обнова Премијум сезонских је могућа и након тог датума, само што након њега не можемо да гарантујемо да ће њихово место остати доступно.

Процес куповине Премијум сезонских улазница

Сам процес онлајн обнове или куповине Премијум сезонских улазница је од ове сезоне додатно поједностављен и траје само три минута! На овом линку погледај како можеш да обезбедиш своју сезонску онлајн: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html

Навијачи којима је потребна помоћ при онлајн куповини могу исту да добију у променоару поред Сервиса за чланство на стадиону Рајко Митић.

Сви који желе да своју Премијум сезонску обезбеде уживо, то могу да ураде у Сервису за чланство и то од првог до седмог јула између 10 до 19 часова, а после осмог јула између 10 до 18 часова. Више информација на 011/3675-162, 011/3675-163, или преко office@budideozvezde.rs.

Осигурај своје место на време!

Продаја 15.000 Премијум сезонских улазница је почела првог јула. Кликни на следећи линк и обезбеди своје место на Маракани на време:

Овде купи сезонску – https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzQVxRHMFxsrZPsBcNvxjVhkCBzp?projector=1&messagePartId=0.5

Претходни текстВасилије Грујичић бронзани на Европском купу у Словенији
Следећи текстМодрича песмом дочекала Звездин караван