Навијачки дочек за Звездин караван у Шамцу

9

Караван под називом “Звезда је породица” наставио је своје путовање по Републици Српској, а данашња дестинација је био град који је заиста обојен у црвено-беле боје – Шамац.

‍Препознатљив по зведашкој публици, ово место има култни клуб навијача, који годинама уназад подржава име и историју нашег клуба, а број учлањених симпатизера је импозантан и расте из дана у дан.

Као и у већини градова, неизоставна је била бакљада, као и најпознатије песме, које су се чуле целим градом и шириле фантастичну атмосферу током целог боравка Звездине делегације. Трг је био обојен нашим бојама и дресовима најбољих фудбалера, од актуелних па до оних култних који су Црвену звезду дигли на светске висине.

Најмлађи су дуго чекали прилику да се сликају са најчувенијим трофејима из колекције Звездиног музеја, а очекивано је најдопадљивији био онај намењем европском шампиону. Поред свих атракција, малишани су уживали у фан зони и надметали се у разним играма, ширећи спортски дух и позитивну енергију, која је свуда када је Црвена звезда у питању.

Претходни текстСписак тренера у Омладинској школи Звезде
Следећи текстЈунг Ву Сеол представљен на Маракани