Аутоматска обнова Премијум сезонских улазница и чланарина 30.06.

29

ФК Црвена звезда ће аутоматски у недељу 30. јуна у 8 часова обновити Премијум сезонске улазнице и годишње чланарине свим верним навијачима који су прошле године изабрали опцију аутоматске обнове.

Навијачи којима се Премијум сезонске аутоматски обнове први ће обезбедити своје место на Маракани на свим утакмицама у сезони – и то по убедљиво најповољнијим условима!

Они ће уживо гледати најмање 5 европских утакмица, потенцијално европско пролеће, уз све домаће утакмице у Суперлиги, Купу Србије и пријатељске на стадиону Рајко Митић.

ПРЕДНОСТИ АУТОМАТСКЕ ОБНОВЕ:

Сви навијачи који на овај начин обезбеде своју Премијум сезонску улазницу или чланарину, избегли су неизвесност и чекање у редовима, а задржали су своје место уз њихов омиљени клуб.

Сем тога, они су први који ће уживати у бројним погодностима!

1. Пошто се аутоматска обнова Премијум сезонских улазница дешава онлајн, уштедели су 1.000 динара у односу на цене на благајни стадиона.

2. Обезбедили су себи могућност да и следеће године обнове Премијум сезонску улазницу по убедљиво најповољнијим условима.

3. Могу да улазе на источну и западну трибину стадиона лакше него до сад, уз дигиталну улазницу из Звездине нове апликације.

4. Подржали су Звездину будућност јер се средства од обнове чланарине директно усмеравају у обнову терена Омладинске школе.

5. Обезбедили су право прече куповине улазница, као и попусте у Ред Стар Схоп-у, бесплатну посету музеју клуба, и бројне друге погодности.

6. Имају и право гласа и кандидатуре на изборима за Председника и Скупштину ФК Црвена звезда.

ЦЕНЕ АУТОМАТСКЕ ОБЈАВЕ:

Аутоматска обнова Премијум сезонских улазница:

★ Северна трибина – 9.500 РСД
★ Источна трибина – 15.500 РСД
★ Западна трибина – 19.500 РСД
★ Трибина Синиша Михајловић – 33.000 РСД

Аутоматска обнова чланарине ФК Црвена звезда:

★ Стандард чланарина – 1.800 РСД
★ Јуниор чланарина – 1.200 РСД

ОСВЕЖАВАЊЕ ПОДАТАКА И ОТКАЗИВАЊЕ АУТОМАТСКЕ ОБЈАВЕ:

Навијачи који су у односу на прошлу годину променили платну картицу или друге важне личне податке, могу да их промене или освеже кликом ОВДЕ.

Навијачи који су се предомислили и желе да откажу аутоматску обнову Премијум сезонске улазнице или чланарине, могу то да ураде кликом ОВДЕ.

ВАЖНО:

– Отказивање аутоматске обнове могуће је до 29. јуна!
– Аутоматска обнова Премијум сезонских улазница и чланарина се дешава 30. јуна.
– Наравно, навијачи који откажу аутоматску обнову, и даље могу да обнове своју Премијум сезонску улазницу и чланарину и то ОНЛАЈН или уживо у Сервису за чланство од 01.07. када почиње званична продаја.

Претходни текстЈаго Звездин до 2027!
Следећи текстОдржана друга редовна Скупштина Клуба, презентовани сви извештаји и планови