Снага за добро јутро

11

Након слободног поподнева, које су јуче имали фудбалери Црвене звезде, отпочели су са новим микро-циклусом и новим распоредом тренинга. Наши фудбалери данас на програму имају два тренинга, а први је био заказан за 10 сати на теренима хотела „Палисад“.

По старом обичају, изабраници Владана Милојевића су петнаестак минута пре тренинга стигли у спортски комплекс, а након пет минута су већ били спремни за рад, те показали велику жељу и вољу да се на што бољи начин припреме за нову сезону.

Сунце је дочекало фудбалере Звезде, па је било помало спарно док су радили вежбе активације, тачније лагано трчење, подељени у две групе и вежбе које су подразумевале еластичне траке, чуњеве на земљи и лагану припрему за наставак рада.

Потом их је на терену дочекао спреман полигон вежби. У групама од по четири играча, фудбалери Црвене звезде су радили на снази. Много занимљивих и другачијих вежби од онога што смо до сада виђали су овог преподнева радили наши играчи. Углавном су све вежбе подразумевале тегове који су се подизали на различите и потпуно прикладне начине, с обзиром на то да је стручни штаб контролисао како се изводе вежбе. Ту су биле и еластичне траке које су пружале отпор при трчању нашим играчима.

Готово 45 минута је трајао читав овај део, док су сви играчи прошли кроз све станице вежби, а након тога су прешли на рад са лоптом и рад на тактици, који није дуго трајао, с обзиром да је снажна киша прекинула тренинг Црвене звезде, јер су услови постали неодговарајући за наставак рада.

Претходни текстМајк Даум је нови кошаркаш Црвене звезде Меридианбет!
Следећи текст„Црвено-бела крв“ 30. пут на Маракани