Тактика у центру пажње на шестом Звездином тренингу

24

Фудбалери Црвене звезде се налазе на првом делу припрема на Златибору, а данас је на програму био шести тренинг наших првотимаца.

Четврти дан припрема наших фудбалера ће се одвијати по нешто другачијем распореду, наши играчи су имали тренинг овог јутра, док ће поподневно време моћи да искористе за одмор и напуне батерије за предстојеће изазове, пошто је Владан Милојевић одлучио да их одмори и не закаже други тренинг.

Овај дан је био изузетно тежак и напоран, с обзиром да немају други тренинг, јутарњи је био доста захтевнији и тежи. Када се на то дода веома топло време, сигурно је да нашим фудбалерима није било нимало лако да издрже нешто јачи темпо овог јутра. Међутим, они су поново били на висини задатка и показали да жељно ишчекују наставак сезоне.

На самом почетку, наши фудбалери су на мањем терену радили вежбе снаге, ту су били различити реквизити у виду тегова, баланс и фитнес лопти и свих оних справа, које су потребне да би се вежбе одрадиле на најбољи могући начин.

Након вежби за снагу и кондиције коју су имали такође на мањем терену, наши првотимци су се преселили на главни терен. Подељени су били у три групе и одиграли врло интересантну партију „шеве“. Наравно, када је у питању чувена игра, никада не изистане шале и смеха међу играчима, док је сигурно најзанимљивије било у групи где се налазио наш шеф струке, Владан Милојевић. Поред ауторитета који има, он користи прилику да се забави и нашали са нашим играчима.

На крају тренинга, након што су фудбалери испробали своје шутеве, вежбајући завршницу, видели смо рад на тактици. У току игре на два гола, Владан Милојевић је скретао пажњу играчима на оно што је неопходно, како би се испунила сва његова очекивања на терену.

Претходни текстЂурић: Позајмице донеле искуство, желим да се наметнем у Звезди
Следећи текстАлексинац поставио рекорд овогодишњег каравана