Сремчевић: Напредујем захваљујући стручном штабу и саиграчима

12

Фудбалери Црвене звезде се спремају за нову сезону на Златибору, а велика очекивања су од младог нападача Уроша Сремчевића иза кога је период прилагођавања.

Много сам напредовао за ових неколико месеци у Звезди. Мислим да сам из дана у дан све бољи играч и на томе сам веома захвалан сјајном стручном штабу који имамо, као и саиграчима. Тако да, могу слободно да кажем да ми је жеља за наредну сезону да останем у Звезди, да се наметнем тренеру и да уђемо у Лигу шампиона – почео је Сремчевић.

Осврнуо се и на три тренинга која су до сад имали наши првотимци.

– Уводни тренинзи су увек најтежи, али полако улазимо у форму. Трчање ми можда најтеже пада, али идржавам. Наравно, када су тренинзи са лоптом, онда је то сјајно и у томе заиста уживамо. Ту су и утакмице, на Златибору ћемо одиграти једну, а после нас чекају изазови и у Русији. Мислим да ће тај део припрема бити занимљивији, пре свега због мечева.

Сремчевићу су ово прве припреме са Звездом.

Успевам све да похватам, ту сам већ неколико месеци у клубу, иако су ми ово прве припреме. За сада немам ту част да могу да саветујем млађе, али сви се држимо заједно и то је најбитније. Не пада ми ништа тешко, драго ми је што сам део Звезде и навикао сам на тежак и напоран рад – подвукао је талентовани центарфор.

Претходни текстВелики повратак кући!
Следећи текстБрза транзиција у фокусу црвено-белих