Фудбалом против врућине

15

Фудбалери Црвене звезде су и овог јутра потпуно орни и спремни изашли на терен, а трећи дан припрема на Златибору је могао да почне.

Интересантно је да је тренинг почео неколико минута раније од предвиђеног (10 часова), јер су првотимци били у потпуности спремни за рад, што говори о њиховој жељи да се што боље спреме за све изазове који их очекују. Висока температура на Златибору их није спречила да у потпуности одраде тренинг на најбољи могући начин. Кренули су лаганим истрчавањем, а то је био само увод у оно што им је стручни штаб припремио. Радило се о изузетно захтевној активацији где су справе и реквизити били постављени читавом дужином терена уз аут линију, а наши првотимци су били свесни да пред њима није лак задатак. Реч је о баланс и фитнес лоптама, тракама и теговима.

Потом су се играчи поделили у четири екипе, а голове су ставили на пола терена. Играло се у зонама са разчитим бројчаним односима (три на два), после чега је Милојевић посветио доста пажње и нашим голманима. Није то био крај данашњем тренинга, јер је он окончан игром на два гола на скраћеном терену уз џокере.

Претходни текстПума Родригез потписао за Црвену звезду
Следећи текстВелики повратак кући!