Најдоски увеличао Звездин обилазак Куманова

16

Звездин летњи караван под називом „Звезда је моја породица“ је наставио својим путем, те је након дана паузе, по други пут обишао Куманово, где нас је сачекала легенда нашег клуба – Илија Најдоски.

По уласку у сам град на северу Македоније, мештани су нас дочекали обучени у црвено-беле дресове. Чим смо поставили фан зону испред споменика „Батка Гиоргија“, малишани су пожурили да се сликају са пехарима Лиге шампиона, као и овосезонске дупле круне, док су се пре тога учланили у наш клуб, а било је и оних који су продужили верност нашем клубу. Дечаци и девојчице су за време читавог трочасовног дружења лупали бубњеве и певали звездашке песме, које су одзвањале градским тргом Куманова.

Најзначајнији тренутак за становнике овог места се десио када је шампион Европе из 1991. године – Илија Најдоски дошао да увелича сам догађај. Њему је том приликом уручен поклон од стране клуба навијача Црвене звезде из Куманова. Непосредно пре његовог доласка, направљен је прелеп пиротехнички перформанс. По завршетку нашег трочасовног дружења, присталице нашег клуба из Македоније су нам се захвалиле на доласку, те пожелеле да их посетимо и наредне године.

Звездаши, сутра се дружимо у Врању!

Претходни текстКК Црвена звезда Меридианбет учесник Евролиге у сезони 2024/25!
Следећи текстЕбенезер Анан у Црвеној звезди