Звезда почела летње припреме

29

Фудбалери Црвене звезде су се окупили и одрадили први тренинг у новој сезони, а шеф стручног штаба Владан Милојевић је на располагању имао 26 фудбалера.

На списку су: Милош Гордић, Иван Гутеша, Вук Драшкић, Огњен Мимовић, Лазар Николић, Андреј Ђурић, Вељко Милосављевић, Милан Родић, Виктор Радојевић, Далсио Гомеш, Едмунд Адо, Лука Илић, Никола Кнежевић, Василије Костов, Мирко Иванић, Јован Шљивић, Андрија Максимовић, Алекса Василић, Питер Олањинка, Јегор Пруцев, Урош Кабић, Александар Катаи, Вељко Вукојевић, Ђорђе Ранковић, Жан Филип Красо и Урош Сремчевић.

Услед репрезентативних обавезама на Европском првенству, са екипом нису Урош Спајић, Немања Стојић и Срђан Мијаиловић, док су Милош Дегенек, Адам Авдић и Владимир Лучић повређени. Екипи ће се накнадно прикључити Омри Глазер, Насер Ђига, Ин Бом Хванг, Гелор Канга, Кингс Кангва и Шериф Ендиаје.

Нова имена у односу на пролећни део сезоне су: Милош Гордић, Андреј Ђурић, Едмунд Адо, Кингс Кангва, Јегор Пруцев и Урош Кабић који су се вратили са позајмицама, као и четири фудбалера који су прикључени првом тиму из јуниорских селекција. Реч је о Вељку Вукојевићу који је омладинац, као и о кадетима Алекси Василићу, Ђорђу Ранковићу и Василију Костову. Ту су и новајлије Далсио Гомеш и Лука Илић.

Звезда ће летње припреме одрадити из два дела, а прва дестинација је Златибор на ком ћемо бити од 19. до 29. јуна. Тамо ћемо одиграти једну утакмицу, а ривал ће бити Младост из Лучана – 28. јуна. Уследиће кратак предах за наше првотимце, који ће потом 2. јула отићи у Санкт Петербург. Тамо ћемо боравити до 13. јула и у међувремену одиграти три контролне утакмице, а о протнивицима ћемо накнадно обавестити звездашку јавност. Ипак, оно што је сигурно, то је да су термини – 4, 8. и 12. јул.

Сезону отварамо 20. јула у мечу против Јединства из Уба на Маракани.

Претходни текстЕмилија златна, Милутин, Николај и Вања вицешампионски на Првенству Србије за млађе пионире
Следећи текстТерзић: Титула је циљ, желимо шампионски јубилеј