Посета Зоо врту за завршетак успешне сезоне 23/24

18

Успешна сезона 2023/2024 за чланове Звездине секције за инклузивни џудо данас је и званично завршена. Младе џудоке предвођени тренерима Давором Колунџићем, Бојаном Милићевић, Мирком Познановићем и Миланом Николићем овога пута нису тренирали на добро познатој адреси у Љутице Богдана 1а, већ су се окупили у срцу Београда, у Врту добре наде-Зоолошком врту.

Осмеси младих Звездиних џудиста најбоље говоре да је испуњен још један важан задатак -прослава изузетно успешне сезоне која је за нама.

Црвено бела џудо екипа са тренерима и родитељима посетила је Зоо врту, омиљену дечју дестинацију где у мноштву зеленила станује преко 1000 животиња и 200 различитих животињских врста.

За чланове Звездине секције за инклузивни џудо који су током протекле сезоне усвојили важна знања из нашег олимпијског борилачког спорта и положили за жуте појасеве, сада следи заслужени одмор током летњег распуста. Нови састанак на струњачи наше нове Хале у Љутице Богдана 1 а, заказан је за добро познати датум, 1. септембар.

Претходни текстЗвездани моменти – Тријумф у 143. вечитом дербију
Следећи текстЗвездини првотимци на EЏУ ОТЦ у Поречу