Далсио нови играч Црвене звезде

27

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља да вредно ради у актуелном прелазном року, а данас је у просторијама стадиона “Рајко Митић” двогодишњи уговор са опцијом продужетка на још једну сезону парафирао Далсио Гомеш, који је задужио број 22.

Веома сам срећан што сам овде и што ћу моћи да допринесем екипи. Црвена звезда је велики, сјајан клуб, увек се бори за све трофеје, а ја сам ту да помогнем. Драго ми је што ћу имати прилику да поново сарађујем са Владаном Милојевићем, он је мој тренер, али и пријатељ. Упознат сам са клубом, с обзиром на то да имам неколико пријатеља који су играли у Звезди, као што су Бен, Дауда и Томане. Испричали су ми доста тога о Црвеној звезди. Не волим много да причам о себи, желим да говорим на терену – истакао је Далсио.

Далсио Гомеш је рођен 22. маја 1996. године у Алмади (Португал). Висок је 186 центиметара и каријеру је започео у Белененсешу, а затим је наступао за Бенфику Б. Репрезентативац Гвинеје Бисао је 2017. године променио средину, када је позајмљен шкотском Ренџерсу. Уследио је период каријере који је провео у Грчкој, прво је носио дрес Панетоликоса, потом Јоникоса, а последњи клуб чије боје је бранио је Апоел из Никозије. Далсио се најбоље сналази у улози централног везног фудбалера, али може да покрива више позиција на средини терена.

Претходни текстУрош Плавшић интервју: Остварење свих снова
Следећи текстТријумф Звезде и другог дана Купа Сребрног језера 2024