Започета реконструкција терена Омладинске школе од средстава из чланства

28

Фудбалски клуб Црвена звезда је отпочео радове на теренима из југа Маракане, а млади и перспективни фудбалери ће имати прилику да од сезоне 2024/25 тренирају и играју утакмице на потпуно две нове вештачке подлоге. Сјајан податак представља и чињеница да се финансирање овог пројекта остварају из средстава чланарина.

Планиран завршетак радова је крај јуна месеца, те ће све бити спремно за повратак талентованих играча на терене наше Омладинске школе. Два нова и најмодернија терена са вештачком травом, ће испуњавати највише критеријуме FIFA, тачније FIFA Quality и FIFA Quality Pro. Поред тога нове подлоге на којима ће свакодневно радити бројне Звездине селекције ће имати и заливни систем, који ће додатно побошљати перформансе терена и саме игре.

Квалитет тренинга и утакмица ће унапредити и апсорбујућа подлога, испод самих терена, који ће бити израђени од две врсте влакана. Такође, по завршетку радова, који се изводе по највишим стандардима, терени ће имати велику отпорност на хабање. Управо то је изузетно значајно због целодневног коришћења подлога на којима тренирају све млађе категорије нашег клуба, те ће и сами терени представљају дугорочну инвестицију, уз правилно одржавање.

Да је Црвена звезда велика породица потврђује и овај пројекат, који се финансира из средстава чланства, а наши навијачи који су део црвено-беле фамилије су плаћеним чланаринама директно обезбедили новим Звездиним бисерима унапређене и боље услове за рад и развој.

Звездаши, хвала!

Претходни текстРезиме Звездиних голмана
Следећи текстДодела пехара и медаља у четвртак у 19 часова у хали „Александар Николић“