Ђаци ОШ „Петар Петровић -Његош “ из Источне Илиџе одушевљени Џудо клубом Црвена звезда

21

Добро је позната чињеница да је омиљено место свих ђачких екскурзија из региона као и иностранства управо посета Црвеној звезди. Незаобилазна дестинација и за више од 100 ученика ОШ “Петар Петровић -Његош” из Источне Илиџе из Републике Српске, био је и наш, Џудо клуб Црвена звезда.

Драге госте у име нашег клуба дочекали су Бојана Милићевић генерални секретар, Никола Николић спортски директор и Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба.

Одушевљени новом Халом нашег клуба, ђаци ОШ “Петар Петровић -Његош” из Источне Илиџе као и директор Драган Јововић нису крили одушевљење.

Пре мање од седам дана имали смо ту част да нашу школу посети ЊЕ амбасадор Србије, др Иван Тодоров, који је некада и сам био трофејни џудиста и репрезентативац. Сада смо још једном почаствовани изузетним гостопримством овде у Џудо клубу Црвена звезда. Деца су имала прилику да виде врхунске услове у којима вредно раде Звездини џудисти – рекао је директор ОШ “Петар Петровић -Његош” из Источне Илиџе.

Мало је рећи да су ђаци ОШ “Петар Петровић -Његош” били импресионирани модерним здањем у коме тренирају освајачи европских и светских медаља.

Било је заиста импресивно видети са колико интересовања наши гости, млади ђаци школе ОШ “Петар Петровић -Његош” прате тренинг сениора. Драго ми је да су могли да виде где се кују вредне медаље које освајају наши првотимци али такође и да се увере да се до успеха долази само вредним и пожртвованим радом– истакао је Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба ЏК Црвена звезда.

За успомену на посету Џудо клубу Црвена звезда, ђаци ОШ “Петар Петровић -Његош” добили су на поклон мајице нашег тима али и фотографију са пехарима освојеним у Лиги шампиона.

Ђаци ОШ “Петар Петровић -Његош посетили су и Стадион “Рајко Митић” где су имали прилику да посете и музеј ФК Црвена звезда.

Претходни текстИза југа Маракане – Два трофеја генерације 2015
Следећи текстСтојан Вујко: Честитке кошаркашима Црвене звезде на триплој круни