Катаи продужио уговор са Звездом

44

ФК Црвена звезда са великим задовољством обавештава звездашку јавност да је Александар Катаи продужио сарадњу са нашим клубом и потписао 1+1 уговор.

После потписа, први је Магику честитао наш спортски директор Митар Мркела.

Веома је важно када на почетку прелазног рока можете да кажете да сте са играчем, који прави разлику у Црвеној звезди – Александром Катаијем, потписали уговор и продужили сарадњу. Катаи је дуги низ година веома важан фудбалер за Звезду. Битан је на терену и у свлачионици. Током претходних сезона видели смо да је играч кога публика поздравља и воли. Срећни смо у клубу што смо продужили уговор са Катаијем. Верујем да ће у наредним годинама бити оно што је био све време у Црвеној звезди – истакао је спортски директор нашег клуба.

Катаи није могао да сакрије задовољство због тога што ће остати у вољеном клубу.

Мислим да су повреде са почетка сезоне, које се надам се више неће понављати, одложиле продужетак уговора, па смо сачекали да се заврши сезона. Много сам срећан, остајем у клубу који волим, али и у Београду са породицом, не морам нигде да се селим. Иако још увек не планирам, искрено се надам да ћу овде завршити каријеру. Титуле и дупле круне су само потврда нашег доброг рада. Као тим сигурно растемо из године у годину, верујем да ће тако бити и у будућности. Желим да и у наредном периоду освајамо титуле, дупле круне, играмо Лигу шампиона, као и да наставим да постижем голове – истакао је Александар Катаи.

Катаи је један од најбољих фудбалера Црвене звезде у 21. веку и на 270 утакмица је постигао 127 голова. На вечној листи стрелаца ако се рачунају само такмичарске утакмице, има 113 погодака и четири гола га деле да престигне Дарка Панчева и пробије се на седму позицију. Такође, Катаи је постигао 101 гол у Суперлиги Србије и три поготка га деле од тога да буде најбољи стрелац у историји поменутог такмичења.

Претходни текстТурнир „Звездине звездице“
Следећи текстКрасо постигао најлепши гол у мају