Мијаиловић: Бари је успомена за цео живот

20

Црвена звезда се попела на кров Европе пре тачно 33 године, а назаборавних момената и пута до самог светског врха се увек радо присећа председник клуба – Светозар Мијаиловић.

Сваком Звездашу је тај дан једна велика успомена, мени посебно јер сам доживео нешто о чему су маштали многи фудбалери и генереције иза нас. Пред утакмицу и током самог сусрета је владао константни стрес, али је после уследила ерупција одушевњења. Не могу описати осећај када чујете да цео стадион пева „Ђурђевдан“ – започео је Мијаиловић.

Звездин караван управо на овај датум започиње пут, а први град који ће посетити делегација црвено-белих је Бар.

Постала је већ традиција годинама уназад. Желимо да нашим навијачима које имамо и ван Београда, пружимо прилику да виде и сликају се са чувеним трофејом, који је пре 33 године стигао у наше витрине. Караван обилази целу државу, регион, а почеће у Црној Гори.

Истакао је Мијаиловић за крај да се нада да ће овај успех бити само мотивација будућим генерацијама.

Надам се да ће овај клупски успех утицати на надолазеће генерације и дати им мотив да и они једног дана могу доћи до тих висина, јер сматрам да је жеља највећа покретачка снага и да је могуће остварити све ако сте упорни – завршио је Мијаиловић

Претходни текстЗвезда је првак Европе – 33 године од Барија!
Следећи текстПанчев: Реплика дреса из Барија ми враћа најлепше успомене