Звездино дете од главе до пете – Коле!

21

На утакмици између Црвене звезде и Чукаричког се од вољеног клуба опростило и дете клуба поникло на теренима иза југа Маракане – Коста Недељковић.

Рекордном брзином је у срце свих звездаша ушао Коста Недељковић, а и како га не волети? Момак који је у Звезду стигао као дечак, а одлази као човек и чији развој може да се изучава на фудбалским институтима широм света. Тог марта 2016. године, Звезда је добила будућег најбољег десног бека у Европи, у лику талентованог Колета о чијој брзини се причало широм Смедерева. Скроман, културан, васпитан, какав је и дан данас, већ тада је постао миљеник саиграча који су могли да се закуну у једну ствар – Коле ће на свакој утакмици да „преоре“ терен. Сада, осам године касније, ту реченицу може да изговори сваки звездаш.

Сведоци тог времена такође могу да потпишу једну ствар, а то је да је све о чему је Коле икад маштао било да истрчи на пуну Маракану и добије аплауз звездаша. Коле, испунио си сан! А с обзиром на то да знамо колико волиш Звезду, сигурни смо да ћемо се поново срести. До тада, настави да будеш оно што јеси и представљај Црвену звезду у најбољој лиги на свету, баш онако како ти то умеш!

Претходни текстЗвезда ТВ | Седма у низу
Следећи текстМиланов и Шогенов на корак до медаље на Евро купу на Палама