Милојевићево перфектно пролеће

18

Фудбалери Црвене звезде су освојили седму титулу заредом и четврту дуплу круну у низу, а још један историјски податак је тај да наш тим нема пораз у 2024. години.

Вратило се на Маракану добро познато лице које зна како се освајају трофеји са нашим клубом. Владан Милојевић је још од припремног периода ставио до знања да Црвену звезду чека још једно трофејно пролеће.

Све је започело на премијери против Вождовца када су наши момци тријумфовали са 2:1, а завршило се убедљивим тријумфом на прослави титуле против Чукаричког – 4:1. У званичним утакмицама је Црвена звезда као победник излазила у чак 19 сусрета, док је у само два наврата поделила бод са ривалима. Када би рачунали и пријатељске дуеле, серија низа непобедивости расте на 26 утакмица и биланс од 24 победе и два нерешена исхода.

У домаћем шампионату смо од доласка Милојевића тријумфовали на 16 мечева, а забележена је тотална доминација у вечитим дербијима, у којима смо и резултатски и према статистичким параметрима, били супериорни у односу на црно-беле. Остварио је наш шеф стручног штаба још један велики циљ, те је победом над Војводином у Лозници, у финалу Купа, подигао трофеј који му је једини недостајао у ризници као тренеру црвено-белих.

Претходни текстЗвездина сезона у бројкама
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет у финалу Суперлиге Србије