Иза југа Маракане – Млађи омладинци шампиони

27

Изабраници Владимира Сандуловића су два кола пре краја првенства, победом над Графичаром резултатом 4:0 математички обезбедили лидерску позицију, с обзиром на то да сада имају 10 бодова предности у односу на другопласирани ОФК Београд, те су на тај начин освојили титулу шампиона.

У победи над Графичаром иза југа Маракане за голове тима који предводе Владимир Сандуловић и Слободан Ракић су били заслужни Ђорђе Петровић, Реља Зорић, Лука Јанковић и Андреј Младеновић.

Од почетка сезоне, од нашег окупљања смо наметнули циљеве, а у Звезди је увек императив освајати титуле. Од првог кола смо кренули са добрим партијама, а оно што је најбитније је да су играчи напредовали што фудбалски, што физички, психички и тактички. Драго ми је што смо наставили са трофејима после првог тима и кадета и надам се да ћемо на крају славити и титулу омладинаца Звезде у последњем колу – речи су Владимира Сандуловића.

За млађе омладинце у сезону 2023/24 су наступали: Вук Драговић, Душан Вишњић, Јован Миладиновић, Вук Боровић, Ђорђе Петровић, Драган Тегелтија, Вања Маринковић, Теодор Илић, Урош Сандуловић, Урош Илић, Петар Радић, Горазд Ристовски, Димитрије Илић, Вељко Симовић, Момир Церовић, Андреј Младеновић, Александар Љујић, Илија Тадић, Михајло Милосављевић, Огњен Миленовић, Реља Зорић, Димитрије Миљковић, Јутонг Бек, Лука Вонг, Милош Лалевић, Лука Јанковић, Амар Брунчевић, Стефан Столић, Немања Ђуришић.

Стручни штаб: Владимир Сандуловић и Слободан Ракић.

 

Претходни текстЗвезда победом против Војводине завршила сезоне
Следећи текстОтворена изложба у клупском Музеју поводом 45 година од финала Купа УЕФА