Хванг: Кад Звезда слави титулу све стаје, очекујем фантастичну атмосферу

24

Везни фудбалер наше екипе који је освојио срца свих звездаша – Ин Бом Хванг је искористио прилику да сумира утиске након тријумфа у финалу Купа Србије, али и позове навијаче на прославу дупле круне, која ће се одржати 25. маја од 19 часова на Маракани.

Циљеви са почетка сезоне су испуњени. Успели смо да освојимо два трофеја, прво домаће првенство, а затим и национални куп. Није било ни мало лако, заиста смо оставили срце на терену како бисмо сезону окренули у нашу корист. Сјајно смо одиграли пролећни део такмичења и заслужено обезбедили дуплу круну. Још увек сам под утиском када је реч о финалу Купа Србије, била је то невероватна утакмица, на европском нивоу. Драго ми је што смо обрадовали велики број наших навијача. Уследило је и фантастично славље, које ћу сигурно памтити, с обзиром на то да је ово први трофеј који сам подигао као играч Црвене звезде – истакао је Ин Бом Хванг.

Већ у суботу црвено-беле очекује прослава дупле круне.

Недељама се већ прича о прослави титуле. На основу видео снимака из претходних година сам закључио да када Звезда слави титулу све стаје, увек су испуњене трибине, а славље се наставља и на улицама. Једва чекам да доживим то у суботу, чуо сам да су звездаши припремили фантастичну прославу, али и да нас очекују бројна изненађења. Уживао сам у атмосфери након освојеног купа, али се још више радујем прослави титуле. Желео бих да се прикључим саиграчима и још једом позовем све навијаче на дођу на Маракану у суботу. Звездаши, чекамо вас – поручио је Ин Бом Хванг.

Претходни текстНајдоски: Велики успех, Звездина управа се неће зауставити на овоме
Следећи текстЗвездине даме освојиле Куп! Прва дупла круна ЖФК Црвена звезда!