Стојан Вујко: Честитке Фудбалском клубу Црвена звезда на освајању дупле круне

31

Стојан Вујко председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда честитао је фудбалерима Црвене звезде на освајању дупле круне после тријумфа над Војводином 2:1 у финалу Купа Србије.

Искрене честитке играчима, тренеру, члановима стручног штаба, Управи клуба на челу са Светозаром Мијаиловићем, председником и Звезданом Терзићем, генералним директором, навијачима и целокупној звездашкој јавности на тријумфу над одличним тимом Војводине и освајање дупле круне, четврте у низу и чак 28. трофејом Купа државе. Звездини фудбалери предвођени Звезданом Терзићем још једном су померили границе успеха и уписали се у историју српског фудбала са седам титула и четири дупле круне у низу – рекао је Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда.

Стојан Вујко председник Скупштине СД Црвена звезда, истакао је снагу велике Звездине породице и квалитетног рада у свим нашим клубовима.

Звезда је једна и велика, а то су потврдили наши спортисти, настављајући златни низ успеха. Као што сам нашим фудбалерима пожелео пред финале Купа пуно среће у предстојећем спортском изазову, тако и сада желим да им у име читавог Спортског друштва пожелим пуно успеха у сезони пред нама, да обезбеде пласман у групну фазу Лиге шампиона, да се најбољи европски фудбал поново игра на стадиону „Рајко Митић“ – истакао је Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда.

Претходни текстМилојевић: Недостајала ми је дупла круна, хвала дивним играчима и навијачима
Следећи текстМркела: Потврдили смо Звездин квалитет