Мијаиловић: Желимо да трофејно завршимо сезону

13

Искусни фудбалер нашег клуба – Срђан Мијаиловић је говорио о предстојећем финалу Купа Србије, које ће црвено-бели одиграти у Лозници против Војводине у уторак од 20 часова и 15 минута, али и прослави 35. титуле шампиона државе.

Остале су још две утакмице до краја сезоне. Пред нама је финале Купа Србије, игра се једна утакмица, која је уједно прилика да обезбедимо и други трофеј ове године и освојиимо четрту дуплу круну заредом. Имамо искуства када су такви мечеви у питању. Присутна је велика жеља да наставимо доминацију, а као неко ко је два пута освајао национални куп знам колико је то значајно навијачима и свима у клубу. Неће бити ни мало лако, Војводина је сјајна екипа, али ћемо бити максимално спремни. Циљ је јасан, а то је да се у Београд вратимо са трофејом – истакао је Срђан Мијаиловић.

Прослава титуле је заказана за 25. мај, а посебну поруку за све навијаче има момак који је одрастао у Црвеној звезди.

Радујемо се прослави титуле, сигуран сам да ће бити фантастична, као и сваке године када су трибине Маракане испуњене. Чули смо да се припрема спектакл, те и овом приликом позивам наше навијаче да дођу на стадион, како бисмо заједно прославили освајање 35. титуле, али и како би нас по последњи пут у овој сезони бодрили на Маракани. Знамо да период без утакмица посебно тешко пада звездашима, а прилика да још једном уживају на нашем стадиону пред паузу је управо меч против Чукаричког и последње коло Суперлиге Србије – закључио је Срђан Мијаиловић.

Претходни текст“Златна копачка” Дарка Панчева стигла у Звездин музеј
Следећи текстДоста са лажима (ВИДЕО)