Најава преноса – Дан Д за омладинце

26

Звездине бисере у викенду који је пред нама очекује 13 такмичарских утакмица, али ће све очи бити упрте у омладинску селекцију која гостује Војводини у Новом Саду. Као и увек, ту утакмицу, али и сусрете кадета, као и првог тима Графичара ћете моћи да гледате уживо на Звезда ТВ.

Трка јуниорских селекција Црвене звезде и ИМТ-а улази у фото финиш, с обзиром на то да су остала два кола до краја шампионата, а да наш ривал има бод предности. Звезда сутра од 11 часова гостује Војводини у Новом Саду, у добром расположењу, с обзиром на тријумф против нишког Радничког резултатом 3:1, када су победу у финишу головима донели Даворин Тошић (2) и Дарије Маркочевић. ИМТ ће у недељу од 15:15 гостовати Новом Пазару, у мечу који ће помно пратити и пулени Ненада Милијаша. Када је реч о јуниорима Графичара, они гостују у недељу од 13:30 екипи Земуна, а финиш сезоне ће и детерминисати позицију на којој ће завршити такмичење, да ли ће то бити 10, 11 или 12. место.

Када је реч о Звездиним кадетима, они су већ освојили титулу, али нема сумње да желе са две победе да заврше сезоне. Пулени Слађана Николића у суботу од 13:30 гостују Војводини у Новом Саду, али треба напоменути да стратег неће моћи да рачуна на чак осам репрезентативаца. Када је реч о кадетима Графичара, они у недељу од 13 часова гостују Телеоптику.

Сениорски тим Графичара ће у суботу од 17 часова дочекати новог Суперлигаша, екипу ОФК Београда, што ће бити сјајна прилика за наше бисере да виде где се налазе у односу на најбољи тим Прве лиге Србије. Сигурни смо да тим Марка Неђића жели да буде на висини задатка у наредне две утакмице.

СВИ МЕЧЕВИ:

Петак, 14 часова и 30 минута, млађи омладинци – Црвена звезда – Графичар

Субота, 9 часова, пионири – Црвена звезда – 011
Субота, 11 часова, омладинци – Војводина – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 11 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Бродарац
Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – Војводина – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 17 часова, ПЛС – Графичар – ОФК Београд, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 19 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Графичар
Субота, 20 часова и 45 минута – петлићи – Графичар – Црвена звезда

Недеља, 10 часова, млађи кадети – Телеоптик – Графичар
Недеља, 10 часова, млађи пионири – Земун – Графичар
Недеља, 13 часова, кадети – Телеоптик – Графичар
Недеља, 13 часова и 30 минута, омладинци – Земун – Графичар

Претходни текстБесплатно на прославу титуле
Следећи текстЖФК Црвена звезда првак Србије! Историјска прва шампионска титула!