Николић: Велики успех сјајне генерације

23

Кадетска селекција Црвене звезде је убедљивим тријумфом над Радничким из Ниша (6:1) математички обезбедила титулу првака Србије за сезону 2023/24. Напорно и дуго првенство је иза Звездиних талената, а то је истакао и шеф стручног штаба црвено-белих – Слађан Николић.

Пре свега желим да се захвалим свим навијачима Црвене звезде који су нам пружали подршку током сезоне. Још један огроман успех наше Омладинске школе, честитао бих момцима који су били заиста сјајни током целог првенства. Окупили смо се још у јуну, нисмо крили да је циљ титула, знали смо да ћемо је освити, јер се ради о одличној генерацији. Показали су огроман таленат и свим момцима желим да једног дана обуку дрес првог тима нашег клуба – рекао је Николић.

Још једна потврда да Омладинска школа ради одличан посао, стигла је у виду репрезентативног списка за Европско првенство до 17 година, на ком наш тим броји чак 10 фудбалера.

То је још један показатељ да Звезда има светлу будућност. Сматрам да је све то дошло великим трудом, али да мени лично није чудно, јер знам о каквим се фудбалерима ради и шта су све прошли да би дошли до оваквог циља. Изузетно је лако да радите са момцима попут њих и желим им сву срећу на Европском првенству – завршио је Николић.

Претходни текстКадети шампиони Србије!
Следећи текстОбавештење о повреди Николе Топића