Маровић: Организација клуба је одлична, честитам Звезди успехе

23

Европски првак са Црвеном звездом 1991. године – Слободан Марковић је уочи краја сезоне искористио прилику да честита играчима и стручном штабу седму узастопну освојену титулу, уједно 35. у историји црвено-белих, као и да похвали рад и организају клуба.

Заиста велики успех Црвене звезде. Заслуге иду клубу почев од организације, играча и стручног штаба поводом свих остварених резултата у претходних седам година. Толики број везаних титула није ни мало лако освојити. Честитам Црвеној звезди на огромном подвигу. Звезда је у последњих седам година, од прве титуле па до последње, направила одличну организацију унутар клуба и константно се креће узлазном путањом. Требаће још много труда да се постигну још значајнији резултати у Европи. Ако се буде наставило овако крупним корацима, надам се да ће Звезда стићи до још већих резултата, пре свега на међународној сцени. Циљ свих нас који волимо и којима је Звезда у срцу јесте да у скоријој будућности видимо искорак у европским такмичењима. Наравно да су пођеднако битни првенство и куп, те још једном честитам Црвеној звезди – истакао је Маровић.

Прослава титуле са стадиону “Рајко Митић” је заказана за суботу 25. мај, а чувени леви бек нашег клуба није пропустио прилику да најави спектакл на Маракани.

Титула је освојена, а пред екипом је Куп Србије. Војводина је врло добар тим, те се мора ући максимално борбено како би се освојило такмичење. Ако све буде било како треба очекује нас славље дупле круне. Позивам све навијаче Црвене звезде да дођу на прославу титуле, верујем ће бити фантастично. Нажалост нећу моћи да будем на Маракани, али сигурно ћу бити уз клуб и играче. Славићемо титулу са дистанце, а надам се и дуплу круну – поручио је члан Звездине златне генерације.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Гордић зачарао мрежу
Следећи текстДамјановић потписао титулу кадета