Слога Земун – Црвена звезда 1:10 (1:6)

111

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су тријумф над Слогом из Земуна резултатом 10:1 (6:1) у 5. колу плеј-офа Суперлиге Србије и технички освојиле титулу шампиона државе.

Ипак, црвено-беле ће морати да сачекају још мало. И после 5. кола имају четири бода више у односу на Спартак, с којим се састају наредног викенда, што им је довољно за титулу, али због тужбе суботичког клуба према ФСС-у Суду у Лозани, још увек се чека пресуда и коначан епилог овог проблема. У сваком случају, верујемо да ће Звездине фудбалерке наредног викенда победити Спартак и дефинитивно отклонити све дилеме и званично освојити шампионски пехар.

Звезда је демонстрирала силу против Слоге и са 10 голова које су постигле Мирела Тенков и Нина Матејић по два, Тијана Жарковић, Софија Сремчевић, Софија Крајшумовић, Тијана Ђорђевић, Ивана Малијар и Мина Чавић по један, сачувале прво место на табели. Једини гол за гошће постигла је Ања Медић.

СЛОГА ЗЕМУН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:10 (1:6)

Београд – Стадион: СЦ ФСБ „Ада циганлија“. Судија: Марина Живковић. Стрелци: Медић у 26. минуту за Слогу, Тенков у 7. и 37, Жарковић у 21, Сремчевић у 22, Крајшумовић у 31, Ђорђевић у 39 (из једанастерца), Матејић у 75. и 85, Малијар у 87. и М.Чавић у 88. минуту за Црвену звезду.

СЛОГА ЗЕМУН: Шипетић, Милановић (Гмијовић од 50. минута), Медић, Баточанин, Поповић, Марковић, Каваја, Дробњак (Славковић од 39. минута), Илијази, Величковић, Николић (Милић од 63. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Малијар, Жарковић (Миловановић од 75. минута), Благојевић (Васовић од 46. минута), Тенков, Сремчевић (Илић од 75. минута), Миловић (Шћепановић од 63. минута), Крајшумовић (Матејић од 68. минута), М.Чавић, Ђорђевић.

Претходни текстЗвездин подмладак најбољи на Меморијалу „Драган Цигановић -Цига“ у Кикинди
Следећи текстСтаменић: Видећемо шта су нам навијачи спремили за прославу титуле, али радујем се томе