Милојевић: Заслужено освојену титулу посвећујем навијачима и то симболично пред Ускрс

9

Црвена звезда је освојила седму узастопну, а укупно 35. титулу у богатој историји нашег клуба, а утиске након тријумфа против ТСЦ-а (2:1) изнео је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Веома тежак меч, али смо успели да упишемо велика три бода која смо желели и тако освојимо 35. титулу. Честитам свим дивним навијачима који су данас дошли, али и онима који нас подржавају широм света. Мислим да смо апсолутно заслужено освојили титулу. Све то се десило на најлепши могући начин, пред највећи хришћански празник Васкрс и овом приликом бих га честитао свима онима који га славе. Имамо времена да се одморимо, да будемо са нашим породицама, а онда од понедељка настављамо где смо стали. Чека нас утакмица у Лучанима, и ту тражим озбиљности, као и до краја сезоне у сваком мечу. Имамо и финале Купа Србије. Циљ је да напредујемо, радимо и да припремамо младе играче за нову сезону – почео је Милојевић.

Веровао је Милојевић када је екипу преузео зимус да ће на крају сезоне шампионска титула бити освојена.

Очекивао сам наравно. Спортиста сам, веровао сам да уз добар рад и труд можемо да постигнемо све ово. Најлепша ствар на свету је кад се борите за нешто и на крају будете победници. Поносан сам и драго ми је што смо сви заједно додали још једну титулу вољеном клубу – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЗвезда је шампион Србије!
Следећи текстТерзић: Веровали смо у титулу и на минус шест, кључ је у континуитету доброг рада