Пораз Звезде у СУботици

62

Фудбалерке Црвене звезде доживеле су први пораз ове сезоне. Оне су у дербију 3. кола плеј-офа Суперлиге Србије изгубиле од Спартака у Суботици резултатом 2:1 (1:0).

Домаће су до вођства стигле већ у 4. минуту када је погодак постигла Исидора Вучковић. На 2:0 повисила је Жељка Белован у 72. минуту, а гол за црвено-беле постигла је Мина Чавић у другој минуту надокнаде времена и тако псотавила коначан резултат – 2:1.

И поред пораза Црвена звезда је задржала прво место на табели са четири бода предности у односу на Спартак. Наредног викенда црвено-беле ће поново гостовати у Суботици, али овога пута екипи Спартак доо.

СПАРТАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:1 (1:0)

Суботица – Градски стадион. Судија: Милица Миловановић. Стрелци: Вучковић у 4. и Белован у 72. минуту за Спартак, Мина Чавић у 90+2. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Ваго, Ступар (Спартак), Ђорђевић (Црвена звезда).

СПАРТАК: Шкандро, Вучковић, Белован, Словић, Власопулос, Колман (Бака од 75. минута), Ваго, Филиповић, Илић, Ступар, Ћирић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (Миловић од 58. минута), Малијар (Тенков од 83. минута), Жарковић, Крстић, Благојевић (Крајшумовић од 75. минута), Сремчевић, Матејић, М.Чавић, Ђорђевић.

Претходни текстИнтервју председника КК Црвена звезда Меридианбет др Небојше Човића за „Данас“
Следећи текстПрва меч лопта пропуштена, пораз Звезде после пет сетова