Најава преноса – Омладинци желе прво место

17

Омладинска селекција Црвене звезде ће у среду од 16 часова гостовати ИМТ-у у дербију 22. кола, с обзиром да су водећи „Трактористи“ на челу са бодом више од тима Ненада Милијаша, те нас очекује веома битан меч, који можете пратити на Звезда ТВ-у и истоименом Јутјуб каналу. Са друге стране, Звездини кадети ће гостовати Јагодини од 13 часова, а тај меч ћете имати прилике да испратите у одложеном снимку на клупској телевизији.

Изабраници Ненада Милијаша у пролећном делу сезоне имају све победе, те у одличном расположењу очекују једну од најбитнијих утакмица ове сезоне. Са друге стране ИМТ је највеће изненађење досадашњег тока првенства, а у јесењем делу сезоне су славили на теренима иза југа Маракане резултатом 0:2. Нема сумње да ће исход овог меча доста утицати на наставак шампионске трке у Омладинској лиги Србије, јер је до краја остало да се одигра још девет кола, због тога будите уз програм наше клупске телевизије како бисте испратили дерби 22. кола Омладинске лиге Србије у среду од 16 часова.

Изабраници Слађана Николића су након ремија на пролећној премијери, против Вождовца на домаћем терену, кренули са серијом победа и сада се налазе на деоби првог места са вечитим ривалом са по 55 освојених бодова. Јагодина је на претпоследњем месу са свега 17 поена, док су у првом мечу ове две екипе у јесењем делу славили црвено-бели са убедљивих 9:0. Овај меч ће послужити као увертира пред најбитније мечеве у сезони за наше кадете. У одложеном преносу, дан касније ћете моћи да погледате цео меч на Звезда ТВ-у.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Завидна форма Пруцева
Следећи текстКК Црвена звезда Меридианбет организује летњи камп на Златибору