У сусрет противнику – Железничар

8

Фудбалери Црвене звезде дочекују Железничар из Панчева у недељу од 17 часова, у оквиру 30. кола Суперлиге Србије.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Са наредним противником смо одиграли две такмичарске утакмице и забележили исто толико тријумфа. Први сусрет се десио давне 1945. године, а наш тим је славио са убедљивих 18:0. Стрелци су били Језеркић (6), Томашевић (5), Хорватиновић (3), Станковић и Печеничић (2).

У последњем одиграном сусрету, Звезда је у првом делу сезоне славила у Панчеву резултатом 1:2, а голове су постигли Иванић и Мијатовић.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Карте за утакмицу су доступне ОНЛАЈН, а сви звездаши их могу набавити и на благајнама стадиона Рајко Митић у суботу од 10 до 17 часова, као и на дан утакмице од 10 сати па све до почетка сусрета.

Цене улазница за меч са екипом Железничара су следеће:

Север – 400 динара

Исток – 500 динара

Запад – 700 динара

Трибина „Синиша Михајловић“ – 1400 динара

За звездаше који неће бити у могућности да са трибине бодре изабранике Владана Милојевића, обезбеђен је студијски програм на каналу Звезда ТВ, док ће телевизијски пренос бити и на каналу Арена Премиум 1.

Уколико неко није у прилици да наше фудбалере прати путем видео преноса, може то учинити преко Звездине апликације, на нашем Меч центру.

ФОРМА ЕКИПА

Од почетка другог дела првенства смо забележили 10 победа и само један нерешен исход, те се заслужено налазимо на лидерској позицији са 74 освојена бода. У последњем колу смо савладали Радник из Сурдулице – 0:2. Звездин Магико је на тој утакмици престигао Рајка Митића и постигао 110. погодак у црвено-белом дресу. Између ова два сусрета смо имали обавезе и у Купу, а бољи смо били од ОФК Вршца са 3:0.

Железничар ће покушати да у плеј-ауту избори опстанак и обезбеди суперлигашку карту за сезону 24/25. Од старта пролећног дела су тријумфовали само два пута. Код куће су савладали Раднички из Ниша са 3:2, а затим и Радник из Сурдулице са 3:1. У последњем одиграном колу су претрпели убедљив пораз од Војводине резултатом 0:3.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Панчевци су често лутали са формацијама, а у последње време преферирају 4-2-3-1. На голу је Мијатовић, док штоперски тандем чине Пуртић и Станковић. По бековским линијама делују Лакићевић и Хајдин, добро познато лице на Маракани. Конекцију екипе одржавају на средини терена Кнежевић и Пантелић, а испред њих се налазе Павлов, Гргић и Ђорђевић. Најистуренији играч тима је Романић. Са клупе шансу вребају Кахвић, Макс, Јовановић и Трифуновић.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Данило Николић.

Први помоћник: Милан Шутуловић.

Други помоћник: Иван Микалачки.

Четврти судија: Никола Радаковић.

ВАР: Лазар Лукић.

АВАР: Лазар Караџић.

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ

Недеља:

-16:30 Напредак – Радник

-16:30 Војводина – ТСЦ

-19:15 Чукарички – Партизан

Понедељак:

-16:00 Нови Пазар – Раднички

-18:00 Младост – ИМТ

-18:00 Спартак – Јавор

-20:00 Вождовац – Раднички 1923

Претходни текстУбедљива победа у Шапцу за крај лигашког дела, следи плеј-оф
Следећи текстБесплатно за децу до 14 година против Железничара