Нови пораз у Регионалној лиги

21

Ватерполисти Црвене звезде поражени су од сплитског Јадрана на старту другог турнира Регионалне лиге у Сплиту – 14:7 (4:2, 3:0, 4:2, 3:3).

Тежак пораз од дубровачког Југа оставио је последице на наш тим, као и чињеница да ће се за титулу у Регионалној лиги борити управо Сплићани и Нови Београд. Црвена звезда би победом над Јадраном из Херцег Новог у последњем колу обезбедила четврто место, и најбољи резултат у регионалном такмичењу.

Јадран је утакмицу преломио већ у првом полувремену, када је на одмор отишао са 7:2, а већ у трећем периоду 11:4. У последњој четвртини није било промена, Звезда је завршила меч голом Вукићевића за 14:7.

По два гола Марковића и Суботића, Васић, Вукићевић и Бурсаћ су погађали по једном.

Сутра следи дуел против Југа.

ЈАДРАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 14:7 (4:2, 3:0, 4:2, 3:3)
Сплит, базен: „Пољуд“. Судије: Веселин Мишковић (Црна Гора). Искључења: Јадран 4/8, Црвена звезда 1/9. Петерци: Јадран 3(3).

ЈАДРАН: Анић, Чагаљ 1, Маринић Крагић 4(2), Биљака, Бутић 1, Пејковић, Берехулак 1, Харков 2, Радовић 1, Врлић 1, Фатовић 1, Дужевић 1, Марцелић, Радан 1. Тренер: Јуре Мареља

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Бурсаћ 1, Данковић, Марковић 2, Суботић 2, Васић 1, Гогов, Басара, Вукићевић 1, Семан, Милојевић, Радовић, Ивановић, Поповић. Тренер: Александар Филиповић

Претходни текстМВП против ОФК Вршца – Осман Букари
Следећи текстНајава преноса – Графичар се бори за плеј-оф