У сусрет противнику – ОФК Вршац

18

Фудбалери Црвене звезде ће у среду од 19 часова дочекати ОФК Вршац у оквиру четвртине финала Купа Србије на стадиону „Рајко Митић“.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Биће ово трећа утакмица између ова два клуба, с обзиром да смо се састајали 20. марта 1980, као и 21. октобра 2013. године. Први дуел завршен је победом Црвене звезде резултатом 5:1. Други, односно последњи пут је било 4:0 за наш клуб у пријатељском мечу, док су погађали Стефан Михајловић, који је био двоструки стрелац, Марко Грујић и Никола Ђорђевић.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Карте за утакмицу су доступне ОНЛАЈН, а сви звездаши их могу набавити и на благајнама стадиона Рајко Митић у уторак од 10 до 18 часова, као и на дан утакмице од 12 сати па све до почетка сусрета.

Цене улазница за меч са екипом ОФК Вршца су следеће:

Север – 400 динара
Исток – 500 динара
Запад – 700 динара
Трибина „Синиша Михајловић“ – 1400 динара

За звездаше који неће бити у могућности да са трибине бодре изабранике Владана Милојевића, обезбеђен је студијски програм на каналу Звезда ТВ, док ће телевизијски пренос бити и на каналу Арена Премиум 1.

Уколико неко није у прилици да наше фудбалере прати путем видео преноса, може то учинити преко Звездине апликације, на нашем Меч центру.

ФОРМА ЕКИПА

Фудбалери Црвене звезде се налазе у фантастичној форми од старта пролећног дела сезоне и у претходном колу смо савладали Радник са 0:2. Двоструки стрелац је био Александар Катаи, који је стигао до бројке од 110 погодака и тако престигао Рајка Митића на вечној листи стрелаца нашег клуба. Звезда је прва на табели Суперлиге Србије са освојена 74 бода из 29 мечева, уз гол разлику 74:22. У првој рунди Купа Србије, савладали смо Трајал у Крушевцу резултатом 0:6, док смо у осмини били бољи од Радничког из Ниша са 5:0 на домаћем терену.

Када је реч о Вршцу, он се такмичи у другом по рангу такмичењу – Првој лиги Србије, где се налази на 11. позицији са 36 освојена бода из 29 мечева уз гол разлику 23:26. На претходној утакмици, поражени су од ОФК Београда минималним резултатом. У 28. колу су поражени од нашег развојног тима – Графичара са 2:3 на домаћем терену, док су се тада у стрелце уписали бразилски интернационалац – Рикелме, као и Ненад Перовић. До сада су у Купу Србије избацили два „суперлигаша“, с обзиром да су били бољи прво од Младости (3:1), а онда и од Напретка (1:0).

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Незамењив међу стативама је млади Филип Новић, који је летос дошао из Рада. Крај десне аут линије, у дефанзиви, је Дарко Терзић, док штоперски тандем чине Немања Жунић и Данијел Стојковић. На позицији левог бека, налази се капитен екипе и бивши фудбалер Партизана – Александар Лазевски. Испред одбране деловаће Шериф Диуф и Милан Томић, а на позицији предњег везног је Бразилац – Рикелме. По боковима су Огњен Тодоровић и Милош Миливојевић, а најистуренији је Урош Килибарда, док шансу неретко добија и прошлосезонски омладинац Црвене звезде – Давид Ивић.

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ:

Среда, 15 часова – Партизан – Вождовац
Среда, 17 часова – Чукарички – Војводина
Четвртак, 16 часова – Раднички 1923 – Нови Пазар

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Кангва разигравао, Икпоро погађао
Следећи текстМилојевић: Уважавамо Вршац, али желимо пролаз