Милојевић: Данас је на терену била Звездина будућност

20

Шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је изнео прве утиске након тријумфа (2:0) црвено-белих над екипом ИМТ у оквиру 28. кола Суперлиге Србије.

Добро смо отворили утакмицу и рано постигли гол. Имали смо још пар шанси у другом полувремену, али су нам у тим моментима била потребна боља решења. Није ми се свидео ноншалантан став у офанзивној трећини, јер смо лако губили лопту и стајали далеко од играча. ИМТ је био доста добар у транзицији, дозволили смо им то, што ми се свакако није свидело. Имамо млађе играче који треба да схвате шта дисциплина захтева као и однос у игри. Све у свему сам задовољан. Што се тиче другог полувремена постигли смо други гол и свакако је било мало лакше. Имали смо пар неких момената, на које морамо да обратимо пажњу. Победи се „не гледа“ у зубе, важна су три бода. Честитам екипи ИМТ, млад су и изузетно добар тим, хитри, брзи. Знају шта хоће на терену. Честитам мојим играчима на нова три бода и захваљујем се дивним навијачима који су дошли данас, без обзира што је радни дан, дошли су да нас подрже и буду са нама, од срца им честитам – истакао је Владан Милојевић.

Задовољан је стратег наше екипе и због чињенице да се млади Јован Шљивић уписао у листу стрелаца.

Данас сте на терену могли да видите много младих играча, они су будућност Звезде. Наш задатак је да пронађемо време и простор за њих. Задовољан сам, јако је лепо када млад играч постигне гол – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – ИМТ 2:0 (1:0)
Следећи текстАприл отворен победом у дербију