Милојевић: Радни дан је, али немам дилему да звездаши долазе

21

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 19 часова на Маракани дочекати ИМТ, а очекивања пред утакмицу изнео је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

ИМТ је добро организована екипа са јасним смерницама и захтевима. Види се рад тренера, а уз то имају и много квалитетних младих играча, што им је филозофија. Веома су јаки као колектив. Не мислим да некадашњи играчи Звезде или вечитог ривала сутра имати већи мотив од других. Свако хоће да се покаже. Ми морамо да изађемо на терен и одиграмо онако како тренирамо и радимо. Желимо да дижемо форму и будемо бољи из утакмице у утакмицу – почео је Милојевић.

Осврнуо се Звездин стратег и на то да његов тим прима веома мало голова.

– Трудимо се. Играчи добро знају који су им захтеви, како у одбрани, тако и у нападу. Наравно, драго нам је када не примимо гол.

Креће и згуснут распоред за Звезду, где ће се играти два пута недељно.

– Спремамо се и за то. Нисам тренер који много ротира, то сам у другим клубовима додатно потврдио, али ми је битно да су играчи спремни, те да могу да наступе. Професионалци су, и с те стране немам бриге.

Говорио је Милојевић и о ситуацији у играчком кадру.

– Драговић неће наступити, јер је у процесу рехабилитације. Имамо проблеме са картонима, те ће у складу с тим Мијаиловић пропустити меч, као и Букари који је на клупи у прошлом колу „пожутео“. Имамо довољан број играча, свакако. Не бих да откривам ко ће почети или бити бонус, видеће се сутра.

Сигуран је у велику подршку звездаша.

Радни дан је, али немам дилему да навијачи долазе, те да ће нас подржати – подвукао је Милојевић.

Претходни текстУ сусрет противнику – ИМТ
Следећи текстУлазнице за Радник од четвртка у продаји