Звездин МВП против Јавора – Срђан Мијаиловић

18

У победи Црвене звезде над Јавором из Ивањиве од 0:3 у оквиру 27. рунде првенства, уживали смо погоцима Гелора Канге, Ин Бом Хванга и Срђана Мијаиловића. Према избору наших првотимаца ласкава титула играча утакмице је припала борбеном Мијаиловићу, који је прелепим голом поставио коначан резултат.

Црвено-бели су стигли до рутинске победе на тешком гостовању након репрезентативне паузе. Екипа Владана Милојевића је у првом делу игре обезбедила предност од 0:2, да би у наставку меча потврдила тријумф. Канга је отворио сусрет голом са беле тачке, убрзо је дуплирао предност Хванг, док је по мишљењима многих најлепши детаљ виђен када је Мијаиловић матирао Манојловића. Гађао је искусни фудбалер са ивице казненог простора и погодио небрањени део мреже за аплаузе са трибина “Стадиона крај Моравице”.

У новом издању емисије “Звездин МВП” можете сазнати колико су наши првотимци имали удараца у оквир гола, на чијој страни је био посед лопте, број изведених аута и недозвољених позиција, уз многе друге занимљиве одговоре.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет дочекује СЦ Дерби (понеељак, 18)
Следећи текстМаша Ђукић одбранила титулу првака Србије