Шљивић: Лепо је на првом месту

7

Фудбалере Црвене звезде у суботу од 16 часова очекује гостовање Јавору у Ивањици, а очекивања пред утакмицу изнео је талентовани Јован Шљивић, који се прикључио екипи након репрезентативних обавеза.

Очекујем тешко гостовање, али ушли смо у одличну форму, тако да сматрам да ћемо одиграти добру утакмицу и остварити позитиван резултат. Јавор је добра екипа, у Ивањици никада није лако, али имамо право да будемо пуни самопоуздања, јер смо први на табели. С обзиром на лидерску позицију, сигуран сам да ћемо дати све од себе како би задржали тај статус на табели. Много се добро осећамо када смо ту где припадамо – почео је Шљивић.

Везиста из Крушевца истиче сјајан тимски дух.

Милојевић је много донео својим доласком. Играмо сјајно, што се види и на делу, побеђујемо, и компактни смо. Лично се и ја боље осећам него јесенас, опуштенији сам на терену и сигуран сам да ме најбоље партије тек очекују. Самопоуздању су допринеле и две добре утакмице које сам одиграо у репрезентацији. Планирам да тако наставим и у Звездином дресу.

Звездино дете верује у дуплу круну.

Циљ је јасан, а он је дупла круна. Убеђен сам да ћемо то остварити, а на сваком појединцу је да допринесе што више могуће. Тим смо и то добар, тако да верујем да ћемо сви заједно славити на крају сезоне, али морамо да идемо утакмицу по утакмицу – подвукао је Шљивић.

Претходни текстИза југа Маракане – Цветковићево стасавање
Следећи текстЦрвено-бели у Мадриду: Реал је фаворит, наше је да дамо све од себе