Звездаши и пријатељске утакмице – 80 хиљада!

12

Фудбалери Црвене звезде су током мартовске репрезентативне паузе угостили лидера руског првенства – Зенит. Меч који је одигран на стадиону “Рајко Митић” је пратило преко 40 хиљада људи, те су изабраници Владана Милојевића имали фантастичну подршку, као што је то био случај и против Фиорентине на лето 2023. године.

Звездаши су још једном потврдили да су 12. играч црвено-белих, без обзира да ли се ради о такмичарским мечевима или пријатељским утакмицама. Пред почетак сезоне 2023/24 првотимци Звезде су одиграли сјајан меч са италијанском Фиорентином, те славили са 5:0 пред 37.235 гледалаца. Том приликом су верни навијачи Црвене звезде показали да су се ужелели утакмица вољеног клуба, те се још једном потврдило да су масовним доласком на Маракану помогли црвено-белима да стигну до тријумфа.

Изузетно велико интересовање је владало за утакмицу против Зенита, братског народа и пријатељског клуба. У тешкој ситуацији која је задесила руске грађане, звездаши су искористили прилику да дођу на стадион, како би показали да су уз њих, али и испратили фудбалску представу лидера српског и руског првенства. Црвена звезда је тријумфовала резултатом 1:0, а сјајна посета навијача је оставила највећи утисак. Звездаши су у великом броју испунили трибине, те је утакмицу са Зенитом посматрао 42.771 навијач, што значи да је против Фиорентине и руског тима на Маракани било преко 80 хиљада људи.

Претходни текстДобрић: Црвена звезда? Чиста емоција и ствар породичног васпитања!
Следећи текстЗвездин подмладак најбољи првог дана Трофеја Београда