Звезда ТВ | Сад по титулу Звездо!

15

Црвена звезда је славила против Радничког 1923 у 26. колу домаћег првенства убедљивим резултатом – 5:0, те се на тај начин учврстила на лидерској позицији са четири бода предности у односу на другопласирану екипу на табели. Допадљив и доминантан фудбал красе црвено-беле од старта пролећног дела сезоне и нема сумње да је наш клуб на прави начин кренуо по седму узастопну титулу шампиона Србије!

Изабраници Владана Милојевића су непоражени на седам мечева од старта пролећног дела сезоне, од којих су славили на чак шест сусрета и тако су на више него убедљив начин завршили циклус до репрезентативне паузе. Редом су падали Вождовац, Нови Пазар, Чукарички, ТСЦ, Раднички из Ниша, као и Раднички 1923, док је реми виђен на 172. вечитом дербију, а гол разлика говори о стилу игре Црвене звезде, јер смо постигли 20, а примили свега четири поготка на поменутим мечевима. У викенду за нама остварили смо најубедљивију победу од првог кола и тријумфа над Војводином, а сви на стадиону су уживали у прелепој игри и головима нашег тима.

Мрежу Радничког 1923 начео је Марко Стаменић на сјајну асистенцију Гелора Канге, да би у првом полувремену мрежу затресао и Шериф Ендиаје на атрактиван начин – петом после одличног паса Срђана Мијаиловића. Са узбуђењима се наставило у другом полувремену када смо видели још три гола, која осликавају тимску игру у редовима Црвене звезде. Прво је Ендиаје постигао други гол на мечу, овога пута у улози асистента је био Мирко Иванић. Затим је Олањинка након минијатуре пронашао Хванга, који је ћушнуо лопту испод голмана гостију, да би тачку на победу ставио Александар Катаи на проигравање репрезентативца Јужне Кореје.

До краја Суперлиге Србије је преостало 11 утакмица, а ако Црвена звезда настави у истом ритму, нема сумње да ће доћи до седме узастопне титуле шампиона Србије!

Претходни текстРодић: Зенит је светски клуб, биће пуна Маракана
Следећи текст„Биће тешко, али верујемо у победу!“ Црвена звезда дочекује ПАО (среда, 20)