Звезда отвара сезону кампова у Цириху

15

ФК Црвена звезда већ традиционално одржава велики број кампова за базне узрасте широм Европе и света, а први ће ове године бити одржан у Цириху, што ће бити и нова станица за наше тренере, који ће од великог броја пријављених одабрати најталентованије дечаке са могућношћу да једног дана заиграју у нашем клубу. Тим поводом, координатор базних селекција – Владимир Цвјетићанин изнео је план кампова за 2024. годину.

Тема свих наших кампова ове сезоне јесте допуна селекција, односно по први пут ћемо поред тога што деци приближавамо како изгледа систем рада у Омладинској школи Црвене звезде, имати акценат на проширењу екипа, како бисмо привукли што већи број младих и талентованих играча, жељних доказивања, који ће остати са нама и појачати наше редове. Највећи одзив увек имамо за камп у Београду, који је и најдужи, али и у ком деца добијају праву слику како је то бити део највећег клуба у Србији, с обзиром да се боље упознају са клубом и са стадионом. Због тога сваке године имамо велики број деце, која су можда и свесна да неће остати са нама након тих недељу дана, које памте до краја живота, али такође, велики број деце из целог света долази како би на прави начин осетили Црвену звезду кроз себе, а то је нешто што наш камп у Београду чини јединственим у свету, с обзиром да веома мали број клубова организује кампове у својим тренажним центрима и због тога је упечатљив, те има највећи одзив – речи су Владимира Цвјетићанина.

Дотакао се координатор базних селекција Црвене звезде и плана кампова за целу годину, с обзиром да је први на програму већ у априлу у Цириху.

Од ове године су на програму два нова кампа, а то су Цирих и Тиват. Крећемо управо са Цирихом у априлу, јер је била неминовност да се ту Црвена звезда појави, с обзиром да нам одатле долази и велики број симпатизера, али и деце и играча који наступају у швајцарским екипама, а са нашег су поднебља, на њих смо и обратили пажњу. Поред поменутих Цириха, Тивта и Београда, Звездини кампови ће се одржавати и у Темишвару, Скопљу, Чикагу, Љубљани, док би требало да се овогодишњи кампови заврше одласком у Торонто. Традиционално имамо лепа искуства из поменутих градова, те нам је увек обострано задовољство када одлазимо. Ове године очекујемо и рекорд што се броја пријављене деце тиче, није остало још много слободних места, због тога бих позвао све заинтересоване да се што пре пријаве – закључио је Владимир Цвјетићанин.

Претходни текст„Биће тешко, али верујемо у победу!“ Црвена звезда дочекује ПАО (среда, 20)
Следећи текстУ сусрет утакмици Црвена звезда – ПАО: Овако је било кроз историју