Милојевић: Одужили смо се навијачима за све што нам пружају

19

Црвена звезда се учврстила на лидерској позицији победом од 5:0 против Радничког 1923 у 26. колу Суперлиге Србије, а шеф стручног штаба – Владан Милојевић је изнео прве утиске након меча.

Убедљива победа јесте битна, али бих истакао да смо кренули јако, постигли два гола у првом полувремену. После искључења у редовима Радничког су ствари на терену биле доста другачије. Имали смо надахнутог противника преко пута, који се није предавао, нити играо затворено, изашли су високо, али смо добро припремили утакмицу. Дошли смо до онога што смо желели, завршили смо овај циклус са победом и тако се дивним навијачима одужили за све што нам пружају на свим теренима и не сумњам да ће наставити са тим. Ми ћемо мало предахнути, идемо на заслужени одмор, који нам итекако треба, јер нас очекује још много утакмица и бодова, а све екипе су квалитетне, имају свој циљ и боре се за њега. Очекује нас занимљив наставак – започео је Милојевић.

Дотакао се Владан Милојевић и утакмице против Зенита, која нас очекује следеће суботе на стадиону „Рајко Митић“.

Овом приликом позивам све навијаче да нас подрже и против једног реномираног противника, лидера руског првенства – Зенита. Не знам у ком саставу ће доћи наш противник, али са мноштвом интернационалаца. Без обзира што нећемо имати велики број играча, који бране боје својих држава, у сваком случају очекујемо добру проверу за нас и праву пријатељску утакмицу. Угостићемо пријатеље из Русије како доликује, уз спектакл – завршио је Владан Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Раднички 1923 5:0 (2:0)
Следећи текстПораз црвено-белих у „вечитом дербију“