Рутинска победа Звезде у Нишу

26

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су тријумф над Машинцем резултатом 3:0 (2:0) у оквиру 12. коло Суперлиге Србије.

Црвено-беле су након зимске паузе и Куп утакмице протекле недеље, наставиле и са шампионском трком. Први ривал је била екипа Машинца и Звездине девојке су успешно пребродиле гостовање у Нишу.

Звезда је повела аутоголом Сање Крстић у 10. минуту, а седам минута касније на 2:0 повисила је Дина Благојевић. Коначан резултат меча поставила је Анђела Крстић која је искористила једанаестерац у 57. минуту.

Наша екипа се учврстила на првој позицји на табели Суперлиге, а нареног викенда црвено-беле ће гостовати Спартаку доо у Суботици.

МАШИНАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (0:2)

Ниш – Стадион: ЖФК Машинац. Судија: Милена Ристић, Стрелци: С.Крстић (аутогол) у 10, Благојевић у 17. и А.Крстић (из једанаестерца) у 57. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Павловић, Стевановић (Машинац), Матејић (Црвена звезда).

МАШИНАЦ: Станковић, Филиповић (Ристић од 27. минута), Стевановић, Крстић, Илић, Миленковић, Брајовић, Милосављевић, Ивановић (Младеновић од 87. минута), М.Павловић, Стојановић (Николић од 90+1. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар (Тенков од 63. минута – Ђукић од 79. минута), Крстић, Благојевић, Сремчевић (Миловановић од 87. минута), Миловић (Васовић од 87. минута), Матејић, М.Чавић (Крајшумовић од 63. минута), Ђорђевић.

Претходни текстЗвезда убедљива против Таша
Следећи текстРеми у 172. вечитом дербију